View Single Post
Eski 16-04-2007, 22:56   #6
Mine Pakkaner
agaclar.net
 
Mine Pakkaner's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-01-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 10,707
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dogasever Mesajı Göster
Mine Hanım selamlar
EM'nin diğer belgelerinin yanı sıra hem Tarım Bakanlığından hem de Uluslararası Sertifikasyon Kuruluşu IMO'dan alınmış mikrobiyal aşılayıcı, organik tarımda girdi olarak kullanılabileceğine dair ve hayvan barınaklarında dezenfeksiyon amaçlı kullanılabileceğine dair istediğiniz belgeleri size gönderebileceğim bir e-mail adresi verir misiniz lütfen? Saygılarımla.
Sayın Doğasever, IMO nun belgesini gördüm. Bizim bu başlıkta sorguladığımız EM1 in bitki koruma için doğru ve onaylı bir ürün olup olmadığı. Belgede bitki koruma ürünü olduğuna dair bir bilgi yok. Sadece sizin de dediğiniz konularda kullanımı uygun. Bu konularda EM1 den hiç şüphemiz yok.

Önemli olan herşeye iyi geliyor deyip EM'yi ilaç yerine tavsiye edip etmemek konusudur. Daha önce bu başlıkta hastalıklara karşı da EM önerdiniz. Dayanağınız nedir, bunu bilmek istedim. Bu konuda yapılan araştırma varsa bilmek isterim. Daha önce sayın Bolem'in verdiği linkte bu bilgileri bulamadım. Tek tek döküman taramak gerek. Bunu sizin bize bildirmenizi rica ederiz. Size özel mesajla e-posta adresi de yollayacağım. Teşekkürler.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön