View Single Post
Eski 18-04-2012, 21:26   #141
xenkebikec
Ağaç Dostu
 
xenkebikec's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2010
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 154
Sn. dirimozkan köpeğiniz çok güzel, oğlunuzda maşallah çok şeker hele badi badi yürümesi. Leni sn. qçakar'ın dediği gibi kesinlikle farkında ve koruyucu bir gözle bakıyor oğlunuza. Tek endişem böyle özgür olan köpekler bazen dışarıdakilere sinirlenip koştururken (başka köpek kedi ya da komşunun afacan çocuğu) etrafa karşı duyarlı olmayabiliyorlar. Kastım herhangi bir çarpışma gibi. Bunun dışında oyun amaçlı olsa bile oğlunuz barbaros'a herhangi bir zarar vereceği izlenimi oluşmadı bende. Siz tabi ki köpeğinizi daha iyi tanırsınız.

Bizde de 11 yaşında dişi bir boxer var. Komşunun afacan çocuklarına, yoldan geçene, kediye köpeğe ata kendi sınırlarında ne görürse çok sinirli. Fakat komşunun iki -üç yaşındaki kızı gelince o kesik kuyruğu öyle bir sallanıyor ki ve inanın köpekler küçük çocukların hassas ve güçsüz olduklarını biliyorlar ve ona göre güç uyguluyorlar. Koklaması, sürtünmesi vb.

Benim Fruko'yu küçük bir çocukla baş başa bırakmadaki tek endişem örneğin bahçeye bir kedi girmesi ya da çitlere doğru koşarken çocuğu farketmemesi çarpması veya çocuğun korkması.

xenkebikec Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön