View Single Post
Eski 18-04-2012, 13:05   #354
darla
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 26-02-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 299
Sayın Sudenur,
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.Ne varsa annelerimizde var.

Annemin tavsiyesi de hiç dokunmadan sıcak suyun içerisinde 5/6 saat tekrardan mayalanırsa yoğurt olacağını, ısının yetmediği bir durum oluşup ,sütümün mayalanmadığı için bu hale geldiği aktarıldı.
Bende bu akşam 55 dereceğe kadar ısıtıp sıcak bir şekilde sütümsü karışımımı mayalayacağım tekrar .İşallah olumlu sonuç alabilrim.

Hemde tecrübemiz olur.Çok düşük ısıda bakteriler sütümü yoğurt yapamamışlar meğersem.

Teşekkürler,sevgiler...

darla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön