View Single Post
Eski 17-04-2012, 18:37   #28
Douglas Fir
Ağaç Dostu.
 
Douglas Fir's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,567
Sayin MeTePe,

Devletin profesor payesi verdigi bir kisinin bilgi aktarimiydi bu. Normal olarak bilgisinden suphe etmememiz gerekir diye dusunuyorum. Ayrica onkoloji bilimi gida ile ayri tutulamaz. Onkoloji profesoru gida bilim konusunda da bilgilidir.

Bu arada esas bu konuda bize bilgi verecek ziraat muhendisleri hic konusmuyorlar. Uretme ciftliklerinde neler oluyor bitiyor bizzat goruyor biliyorlardir. Oyle degil boyle demiyorlar. Bu sessizlik beni korkutuyor.

Cocuklarin zararli gidalardan uzak tutulmasi konusunda sunu paylasmak isterim. Cocuk anna-babasini taklit eder. Ornegin: ben kola ve benzeri icecekleri tuketmiyorum ve soframa getirmiyorum. Cocuklarim tadini bile bilmiyorlar. Yani sizin beslenme aliskanliginiz kisa sure sonra cocugunuzunki oluyor.

Tekrar belirtmek isterim ki sehirdeki insanin market gidalariyla saglikli beslenmesi cok kisitli olcudedir. Fabrikasyon gidalarin hayatimiza girmesi cokta eskiye dayanmadigi icin bunu insan vucudundaki iyi ya da kotu etkilerini gormek icin daha cok arastirma ve zaman gerekecek.

Son soz; isteyen istedigini yesin. Her koyun kendi bacagindan asilir nasil olsa...

Douglas Fir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön