Konu: Tarantula
View Single Post
Eski 07-04-2012, 12:56   #14
Sûz-i Dilârâ
Ağaç Dostu
 
Sûz-i Dilârâ's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-10-2007
Şehir: Tarsus
Mesajlar: 3,042
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ziringaglia Mesajı Göster
siz tarantula nasıl beslenir biliyormusunuz hadi siz yavru tarantulayı büyük kaba koyun strese girip ölüyorlar bu kanıtlandı asıl stres o zaman oluyor biraz araştırın ama üşeniyorsunuz değilmi bu cahillik ne ya araştırmadan sormadan soruşturmadan terbiysizlik üşendinizmi yosa bir adres vereyim tarantula.gen.tr buraya girip bakın unutmayın doğal alanda insanlar bunları alıp beslemeyi bırakın öldürüyorlar doğal alanda soyu tükenmek üzere olan yüzlerce tarantula türü var işte sizin vahşi dediğiniz bizler bunları üretiyoruz bir kokondan 250 den fazla tarantula çıktığı gibi 50-60 tanede çıkıyor yinede biz bu canlıların neslini devam ettiriyoruz bunuda bir düşünün isterseniz
Amacımın seninle tartışma yaratmak olmadığını belirtmiştim Size veya sizin gibilere vahşi de demedim. Ama bak sen bana "terbiyesiz" gibi bir kelimeyi hiç çekinmeden yazabilmişsin.

Meslek bilginde öğrenci yazıyor, lise neyse de eğer üniversite okuyor ve bu tarzda yazıyorsan aldığın eğitime yazık diyeceğim.

Eğer konu forum gibi herkese açık bir ortama yazıldıysa terbiye sınırları içerisinde eleştiririm de yorum da yaparım, beğendiğim konularda takdirlerimi de iletirim. Sen de konuyu açan kişi olarak beğenilere olduğu kadar eleştirilere de açık olmalı ve eleştirileri nezaket sınırlarını aşmadan cevaplayabilmelisin. Yok ben bu olgunlukta bir insan değilim diyorsan o ayrı.

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön