View Single Post
Eski 26-02-2012, 21:41   #884
soilless
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 24-03-2009
Şehir: Kdz Ereğli-ankara
Mesajlar: 524
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi soilless Mesajı Göster
Sn Meyvelitepe şimdi ne güzel yazıyorsunuz,

- Sn soilless diye başlamışsınız teşekkürler,
- [BTürlü yöntemlerle benim üzerimden yapılan, yapılmaya çalışılan gayretlerin bunları yapanlar dahil kimseye bir yararı yok. [/B] Demişsiniz

hiç böyle bir niyetim yoktu kim yapmaya çalıştı bunu da bilemem

- [B]Ben markalarla değil, içerikler, spekler, bunlarla ilgili yapılmış bilimsel saha deneyleri ve bunlara ait makaleler, bahçemde yaptığım pratik doğrulama uygulamaları ile ilgiliyim.

[B]demişsiniz

ama hiç bir tölerans göstermeden yeni bir ürün ve/veya ürünleri su dolu 5 bardaklık deney ile işe yaramayacağını söyleyip çimento fabrikasına gönderdiniz.

o deneyin öyle olmaması gerektiğini çok önem verdiğiniz ve hiç katkı sağlamadığımı düşündüğünüz yabancı literatürde o deneyin nasıl yapılması gerektiğini açıklamamı istermisiniz? kaynak ve cümle örneklemesi yapmamı istermisiniz?

- 2009 yılında kişisel ihtiyacımdan kaynaklanan bulgu ve uygulamalarım, konunun dünyada da taze olması sebebiyle yeni bulgular ve arkasındaki bilgi başka şeyleri de beraberinde getirmeye devam ediyor.

[B]demişsiniz[B]

taze değil aslında patentler ve öncesindeki uygulamalar 2001 ve çok öncesine dayanıyor. Bunu siz de biliyorsunuz

- -O tarihlerde ne siz ne de yılan yağı satıcılarının konudan haberi bile yoktu.

Demişsiniz

hep yapageldiğiniz üzere yılan yağı satıcıları gibi bir absürd yaklaşım veya ilişkilendirme yapmak zorundamısınız?

-Bu konuda tek endişem, kimi bilinçli veya yönlendirilmiş, kimi kısa vadeli kâr hırslarıyla zehir lobisinin yararına bu malzemeye güvenin kırılmasıdır. Bundan ülke zarar görür.

hiç endişelenmeyin çok çok güzel ürün gelişimleri oluyor.

-Siz ne yazmıştınız diye baktığımda da, yerli bir kaolin işleme tesisinin kaliteli ithal hammadde kullanarak speklere uygun (umarım) üretim yapma hazırlığı içinde olduğu gibi bir şey yazmışsınız.



)) Yine yanlış anlamışsınız, çünkü yazılanları ciddiye almama gibi bir önyargılı tavrınız var. İşleme tesisi değil nihai mamul tesisi asıl olan. Siz şimdi daha iyi yorumlarsınız.

- Bunun devamını getirmek dışında, kişisel uygulamalarınız, ölçümleriniz, daha önce haberimiz olmayan bilimsel yayınlar, saha deneyleri ve bunlara ait metrikler, verimli uygulama şekilleri, konuya katkıda bulunacak diğer kendinize ait bulgunuz, bilginiz, destekli yorumunuz vb.vb. varsa buyurun.


işte bu da son nokta!!! bunu bir sonraki mesajımda yanıtlayacağım. İlgimi çeken ve de yanıtlanmasını istediğim bir husus var bu görüşünüze göre;

buraya bu konu başlığına her gelen, takip eden, ilgi duyan üye ve takipçilerin

1- ingilizce bilme zorunluluğu mu var?
2- herkesin yeterince detaylı araştırma zamanı olmak zorunda mı?
3- Her üye veya takipçi yepyeni keşfedilmemiş bir araştırma, bir deney, bulmak ve ibraz etmek zorunda mı? Bu deney ve araştırmalar sabahtan akşama, ay ay yapılan şeyler mi ki sıkı takiple yakalanıp ortaya konsun?

Lütfen yani[/QUOTE]

bu mesajımda bir çok konuya değindim neden bunlara yanıt vermediniz?

soilless Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön