View Single Post
Eski 25-02-2012, 23:58   #877
soilless
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 24-03-2009
Şehir: Kdz Ereğli-ankara
Mesajlar: 524
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Sn.Soilless,

-------Bunun devamını getirmek dışında, kişisel uygulamalarınız, ölçümleriniz, daha önce haberimiz olmayan bilimsel yayınlar, saha deneyleri ve bunlara ait metrikler, verimli uygulama şekilleri, konuya katkıda bulunacak diğer kendinize ait bulgunuz, bilginiz, destekli yorumunuz vb.vb. varsa buyurun.
Beğenmiyorsunuz ki? ciddi bulmuyorsunuz ki?

Sn Çamtepenin verdiği link ingilizce bir döküman Doğru mudur? Kaç üyemizin iyi derecede ingilizcesi var da o linkteki makaleyi anladı ve ve uygulamaları için örnek bir döküman olarak addedti?

Benim verdiğim Doğanın ve Toprağın Dostu acemi çaylağın bu adresindeki makalesi Sn Çamtepenin verdiği ingişizce dökümanın anlaşılır bir türkçesi değil mi?

Hangi link bu konu başlığına katkı sağlar? İngilizce mi türkçe mi?

Benim verdiğim bu adrese baştan ciddi olmadığını söylerseniz bunu nasıl yorumlarız.

Hatta çok iyi bilirsiniz ki Sn Acemi çaylak sadece bu makalaesi ile değil bir çok konu başlığında sizin de alkışladığınız bir çok konu, çeviri, yorum yapmıştır. Buna rağmen makalenin sahibinin ismini bile anmadan yazarı diye ciddiye almadığınız bir makale olarak yorumladınız.

Siz veya Sn çamtepe mi ingilizce döküman ile katkı sağlıyor yoksa türkçesi olan bu makaleyi yayımlayarak ben mi katkı sağlıyorum.

soilless Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön