View Single Post
Eski 02-02-2012, 21:17   #12
Sûz-i Dilârâ
Ağaç Dostu
 
Sûz-i Dilârâ's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-10-2007
Şehir: Tarsus
Mesajlar: 3,042
Ben de beslediğim sokak köpeklerinin yarın fotoğraflarını çekebilirsem ekleyeceğim, beni görünce atlıyorlar, zıplıyorlar çekemiyorum. Onlara bayılacaksınız, o kadar tatlılar ki.

İsimlerini de şimdiden yazayım da ufak ufak tanıştırayım onlarla.

Baştan söyleyim Tin Tin ve Üçüzler hariç hepsinin isimlerini çocuklar koydu ben de değiştirmedim: Reks, Garip, Minik, Üçüzler (bu tek isim üç ayrı köpeğe ait, birbirinin kopyası üç kardeş, onları ayıramıyorum, hangisini görsem Üçüz gel oğlum diyorum Jagi (Jaguar'ı kısaltmışlar , Dilsiz (hiç havlamazdı yavruyken), Tokmak Kafa ile Tosun Paşamız vardı onlara yuva bulduk, Duman, Nazlı, Ramazan (ada apartman görevlisi çocukların beslediği yavruyu kovup onlara kızıyor diye adını kovduğu yavruya vermişler Baron (kendisi polis köpeği olur, malülen emekli), Deyzi (ev bulduğumuz en yukardaki yavru), Tin Tin'in yavrusu Koca Ayak bizimle ama Korsan (tek gözünün etrafı korsan bandıyla çevrili gibi tüylerinden dolayı) vardı sessizce kayboldu gitti bir daha gelmedi. Bir de gruba sızan 3-4 tane daha köpek var, onlar da isimsiz, bize alışık değiller, kaçıyorlar.

Bir de henüz isimsiz beş kardeş var, demin onlara yemek verdim geldim. Yukarda saydıklarımın en küçüğü 9 aylık, bu beş kardeş taş çatlasın dört aylık falan


Düzenleyen Sûz-i Dilârâ : 10-02-2012 saat 22:44
Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön