View Single Post
Eski 01-02-2012, 11:27   #181
Tamtutulma
Ağaç Dostu
 
Tamtutulma's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-06-2008
Şehir: ürgüp
Mesajlar: 319
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi syılmaz Mesajı Göster

Bu tip provakatif mesaj yazan üyelerin tuzağına düşmemeniz konusunda sizi uyarmak istedim. Bu kişiler bizi doğaya faydalı işlerde (ağaç dikmek gibi) görseler bile mutlu olmazlar, onların istediği bizi doğaya zarar verirken görmek, işte o zaman mutlu olurlar. Nasıl bir ruh halinde olduklarını siz düşünün artık.
Tabi ya PROVAKASYON...
5 yıldır üye olduğum ağaçlar.net'te yıllardır tuzağımı kurmuş düşecek birilerini bekliyordum. Demogoji yapmayı hiç sevmem; ancak mesajlarınızdan gördüğüm kadarıyla bu konuda bayağı başarılısınız.

Nedense günümüzde bozgunculuk ve bölücülük çıkaranlar ağzından DEMOKRASİ ve BARIŞ'ı; hırsızlık ve yolsuzluk yapanlar ADALET'i, cinayet ve katliam yapanlar VİCDAN ve MERHAMET'İ düşürmezler.

Bizim buralarda bir deyim vardır; " Çingene adını başkasına takarmış." diye. Bu deyime de hak vermeye başladım.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi syılmaz Mesajı Göster

Bu kişiler bizi doğaya faydalı işlerde (ağaç dikmek gibi) görseler bile mutlu olmazlar, onların istediği bizi doğaya zarar verirken görmek, işte o zasıl bir ruh halinde olduklarını siman mutlu olurlar. Naz düşünün artık.
Böyle bir ileti, böyle bir düşünce nasıl bir mantığın, nasıl bir beynin ürünüdür anlayamıyorum. Tema Vakfı ve yerel bir çevre derneğinin aktif bir üyesi olarak söylediğiniz bu mantık dışı cümlenin bir daha düşünülmesi, bu konuda çevrecilere yaptığınız iftiranın farkına varılması konusunda size hatırlatma yapmış olayım.

" Yok yaşlıymış, izin varmış, harika bir trofeymiş vs." gibi bahanelere sığınmayın. Bir şekilde öldürüyorsunuz. Öldürürken vicdanınız rahatsa ya öldürmeyip yaşatmayı seçen bizim vicdanlarımızda; ya da siz öldürenlerin vicadanlarında çok ciddi sorunlar var demektir. İki taraf aynı anda haklı olamaz.

Ruh halimiz hakkında siz rahat olun. Her yıl yüzlerce ağaç dikerek, yaban hayvanlarına yem, su ve barınak alanları oluşturarak, yasak olan bölgelerde avlananları şikayet ederek; kısacası öldürmeyip yaşatarak, çoğaltarak, tüketmeyip üreterek çocuklarımız için daha yaşanılabilir bir dünya bırakmaya çalışıyoruz.

Bazı mesajlarımın ne şekilde algılandığı konusunda kuşkularım olduğu için yanıt vermeyeceğim.

Saygılar.

Tamtutulma Çevrimdışı   Başa Dön