View Single Post
Eski 31-01-2012, 23:30   #175
syılmaz
Ağaç Dostu
 
syılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-01-2012
Şehir: Antalya
Mesajlar: 405
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Eser İlhan Mesajı Göster
Her iki taraf da fikrini savunurken dinsel öğelerle düşüncelerini desteklemek gereğini duyuyor.
Son derece somut ve ayakları yere basan bir konu tartışılırken, ruhani dünyamıza ait olması gerektiğini düşündüğüm , allah, din, ayetler, ahiret, günah-sevap vb. kavramlarla tartışılan konunun birleştirilişini de yadırgadım doğrusu.
Sn. Eser İlhan eleştirilerin çoğu, günah değil mi, yazık değil mi, merhametsizlik değil mi gibi maneviyatımızı sorgulayan eleştiriler olduğundan haliyle kendi maneviyatımızı açıklama gereği de duyduk.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cihan_as Mesajı Göster
Avcılık sporuyla ilgilenen arkadaşlar, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu olduğuna göre
federasyon çatısı altında ateşli havalı silahlar yarışmalarına , ferdi, bireysel, Türkiye şampiyonasına katıldınız mı?Aldığınız dereceleri yazarmışsınız. Milli takım düzeyinde uluslar arası başarılarınız varmı?
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Avcıların doğa ile ilgili faaliyetleri bizimle paylaşırmısınız.
Başlı başına ayrı bir konu olması ve tartışılması gerekir aslında. Şahsım adına skeet atıcılığı ile ilgileniyorum. Antalya/Merkez'de olduğum zamanlarda poligona iki haftada bir düzenli giderdim ama şu an iş gereği Kaş'ta olunca 1 seneye yakındır gidemiyorum poligona. Ailemden bu konu hakkında herhangi bir teşvik vs. görmediğim için bu spora oldukça geç bir yaşta başladım ama kendi çocuklarım öyle olmayacak ve inşallah ulusal/uluslararası başarılar elde edecek.

Yasal mevzuatta atıcılığın önüne engel koymaktan başka bir işe yaramadığı için malesef uluslararası alanda başarılarımız çok az. Ama Oğuzhan Tüzün gibi başarılı sporcularda mevcut, kendisi iki defa Dünya Trap Şampiyonasında 1.'lik elde etti.

syılmaz Çevrimdışı   Başa Dön