View Single Post
Eski 31-01-2012, 21:13   #161
syılmaz
Ağaç Dostu
 
syılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-01-2012
Şehir: Antalya
Mesajlar: 405
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Eser İlhan Mesajı Göster
Sayın syılmaz, bu ifadeleri kullanmak da provakasyon değil mi?
Amacım Sn. Odeh'i uyarmaktı, son yazılanlardan sonra doğru bir uyarı yaptığım konusunda daha da emin oldum. Uslubumun bana tepki gösteren birçok üyeden daha düzeyli olduğunu düşünüyorum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Eser İlhan Mesajı Göster
Avcılık forumları herhalde vardır. Aynı burada agaclar.net'te ilgi alanları bitkiler olan insanların biraraya gelerek bitkileri ve bakım, üretim,bitki hastalıkları vb. ilgili konuları tartışması gibi oralarda da av ve avcılık sevenler birarada tansiyonu böyle gereksizce yükseltmeden avcılığı ve avlanmayı tartışıyorlardır diye düşünüyorum ve (benim fikrim, tabii ki sadece beni bağlar,siz farklı düşünüyor olabilirsiniz ama) sanki bu tartışma o forumlara daha çok yakışırmış gibime geliyor...
Forumda ki alt başlık Yabani Hayvanlar ve konusu doğa üzerine olan bir forumda çok aykırı bir başlık olduğunu düşünmüyorum, mesele başlık değil, mesele biziz. Bir konuyu doğru düzgün tartışamıyoruz. Ben hatasızım demiyorum ama sadece karşı görüşte olduğunu düşündüğünüz kişiye değil de, kendi görüşünüzde olan kişilerin de uslubuna aynı tepkiyi gösterebilseniz keşke.


Düzenleyen syılmaz : 31-01-2012 saat 21:26 Neden: imla
syılmaz Çevrimdışı   Başa Dön