View Single Post
Eski 31-01-2012, 18:25   #94
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Sn.Mehmetdemirel,

Kısaca diyorsunuz ki, "B5A ve Dico gübre işe yaramaz çünkü Bekir Sıtkı Arı'nın formülasyonları değildir. Bekir Sıtkı Arının kendi formülasyonu ile başka bir marka ve şirket var".

Bu şekilde de gübre ihtiyacı olan, olacak olan kişilerin B5A ve Dico'dan uzaklaşıp profesorbekir e-posta adresinden Bekir Sıtkı Arı'ya ulaşsınlar istiyorsunuz.

Daha önce yazdıklarınızdan bir izlenimim de Bekir Sıtkı Arı ile arkadaşsınız, hatta söz konusu ürünler konusunda biraz arkadaş ötesi görünüyor.

Yazdıklarınızın içinde gördüğüm başka bir şey de, mesajlarınızda adı geçen bazı insanların arasında konuşulmuş, yapılmış vb. bir şeylerden söz ediyorsunuz, ki forumda bunların herhangi bir şey ifade etme olasılığı sanırım bulunmuyor.

Belirli bir ürünün irdelenmesi, tartışılmasına ayrılmış bir başlıkta, profesorbekir'e mesaj atarak başka bir ürüne yönlendirmek açıkçası pek etik bir durum değil. Bunun yerine, şayet siz biliyor ve her türlü soruyu yanıtlayabilecekseniz siz, değil ise profesorbekir ayrı bir başlık açabilir ve ürününü tanıtabilir, buna engel bir şey yok.

Bu ve B5A başlığının takipçileri kaç senedir olan biten bir çok şeyi izliyor. Geçmişte bir çok soru soruldu, bazılarının yanıtı alındı, bir çoğununki alınamadı. Bir çok değişim oldu ve anladığım kadarıyla da olmaya devam ediyor. Böyle bir durumda Dico ve B5A'nın kendi mecrasında yaşaması, başka ürünler çıkacaksa da onların da yine kendi mecralarında yaşamaları daha uygun ve makul olur diye düşünüyorum.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön