View Single Post
Eski 31-01-2012, 18:00   #154
Eser İlhan
Ağaç Dostu
 
Eser İlhan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2007
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,298
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi syılmaz Mesajı Göster
........Bu tip provakatif mesaj yazan üyelerin tuzağına düşmemeniz konusunda sizi uyarmak istedim. Bu kişiler bizi doğaya faydalı işlerde (ağaç dikmek gibi) görseler bile mutlu olmazlar, onların istediği bizi doğaya zarar verirken görmek, işte o zaman mutlu olurlar. Nasıl bir ruh halinde olduklarını siz düşünün artık.
Sayın syılmaz, bu ifadeleri kullanmak da provakasyon değil mi?
Sizin karşınızda olan düşünceye bu ifadelerle saldırarak insanları kızdırıyor ve aynı zamanda da cevap hakkı doğmasına neden oluyorsunuz ve bu kısır döngü şeklinde devam edip gidiyor. Bir ortak paydada buluşamayacağınızı bu kadar net bildiğiniz kişilerle tartışmaya çalışmak da bir çeşit provakasyon değil mi?
Ayrıca insanları bu şekilde aşağılamak sizi o beğenmediğiniz kişilerle aynı düzeye indirmiyor mu? Bu tür söylemler tartışmanın seviyesini sizce nasıl etkiliyor?

Avcılık forumları herhalde vardır. Aynı burada agaclar.net'te ilgi alanları bitkiler olan insanların biraraya gelerek bitkileri ve bakım, üretim,bitki hastalıkları vb. ilgili konuları tartışması gibi oralarda da av ve avcılık sevenler birarada tansiyonu böyle gereksizce yükseltmeden avcılığı ve avlanmayı tartışıyorlardır diye düşünüyorum ve (benim fikrim, tabii ki sadece beni bağlar,siz farklı düşünüyor olabilirsiniz ama) sanki bu tartışma o forumlara daha çok yakışırmış gibime geliyor...

Eser İlhan Çevrimdışı   Başa Dön