View Single Post
Eski 29-12-2011, 22:38   #60
füsunANK
Ağaç Dostu
 
füsunANK's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-10-2006
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,391
Sn. hk50, elinize, emeğinize, alın terinize sağlık. Değerli üye arkadaşlarım gibi bende zevkle izledim fotoğrafları, ama bir farkla. Ağlaya ağlaya, her bir fotoğrafta tüm detayları tek tek gözden geçirerek, o çiçeklerin , o toprağın kokusunu burnumun ucunda hissederek, minik göletinizde elimdeki kuru dalı yüzdürerek, arıların bile vızıltısının gayet net duyulduğu o sessizliği bir ağaç altı serinliğinde konaklarken yaşayarak, tandırda peynirli gözlemenin etrafa yaydığı mis gibi kokuyu duyarak ve o toprakların hasretini yüreğimin tam orta yerinde yaşayarak.
Bende o topraklarda doğdum çünkü. Ve uzunca bir süredir her şeyini özlediğim memleketime gidemedim. Fotoğraflar ve anlatımınız beni duygulandırdı bu yüzden. Bahçenizdeki her şey o kadar tanıdık ki, fotoğraflarınız sayesinde kendimi orada hissettim.
Geçirmiş olduğunuz rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun diyorum. Memleketimizin havası , suyu her derde devadır. Şifa bulmanıza sevindim. Bol bol fotoğraf rica ediyorum sizden. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

füsunANK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön