View Single Post
Eski 17-12-2011, 23:45   #864
AizoaceaeFAN
Ağaç Dostu
 
AizoaceaeFAN's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-03-2009
Şehir: Erzurum
Mesajlar: 782
Yeni Conophytumlar

Sayfamda yorum yapan herkese teşekkür ederim, zamanında cevap veremediğim için de hepinizden özür dilerim. Fırsat bulamadığımdan malesef aksattım sayfamı.

Sayın zafer1326, malesef zaman zaman siteye girme imkanım oluyor bu aralar. Siz ve diğer forum kullanıcılarının sayfalarından da uzak kaldım bir süredir. Zamanım oldukça tek tek hepsini gezeceğim. Daha resim çok ama fırsat bulamadığımdan ara ara yüklüyorum. Teşekkürler.

Sayın umutyolcusu evet 300 e yakın bir conophytum çeşitliliğim var. Her fırsatta artırma çabasındayım. Bütün ender bulunan türlerine sahibim şu anda.
Zamanla hepsini yüklerim inşaallah. Teşekkürler.

Sayın zenfree teşekkürler, yeni resimler yeni bitkilerle karşınızdayım.

Sayın mrmusti (Mustafa bey), teşekkürler, çok sağolun. Ben mesemblerle yakinen ilgilendiğimden kaktüslere oranla daha bir verim alıyorum. Siz bulaşırsanız ben size yardımcı olurum bu konuda. Çünkü bilirim ki bunu da çok iyi yetiştireceksinizdir.

Sayın Vildan Sönmez, çok teşekkür ederim. İyi ki sizler de varsınız.

Sayın Oğuzhan, teşekkürler.

Sayın neyzen06, teşekkür ederim. Lithopslarda sulama genel olarak kasım sonu biter nisan ortası yeniden başlar.

Sayın manolya teşekkür ederim yorumlarınız için. Çok naziksiniz. Sizler gibi sayfamı takip eden herkese selam ve sevgilerimle.



Yeni conophytum resimlerini sizlerle paylaşıyorum. Bitkilerin sayısı çok olduğundan ve çoğusu numaralandırma sistemiyle numaralandırıldığından bundan sonra ekleyeceğim conophytumların isimlerin yazmadan resimlerini yükleyeceğim. Çünkü isimlerini tek tek bulmak çok yorucu benim için.
Sizlerin, ismini sorduklarınızı cevaplarım elbette.

Keyifli seyirler...

Eklenen Resimler
     
AizoaceaeFAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön