View Single Post
Eski 13-12-2011, 06:54   #70
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Arkadaşlar, bu sohbet toplantımızda arkadaşlarımız Beşiktaş'da bulunan kaktüsçüyü de ziyaret etmek istiyorlar.

Bahsi geçen kaktüsçü hemen Beşiktaş Meydanındaki iskelenin yanında bulunan viyadüğün altındaymış, ben hiç oraya gitmedim, tariflerden biliyorum.
Yemek yemeği ve toplantıyı yapmayı plânladığımız yer, Fulya'ya doğru tam da Ihlamur Kasrı'nın bulunduğu yerde. Yani Beşiktaş'ın bir ucundan diğer bir ucu gibi.
Ve ayrıca daha evvel de bahsettiğim gibi o gün Beşiktaş'da semt pazarı var, trafik felâket. Bu durumda kaktüsçüden oraya bir 20-25 dakika yürüyerek gitmek zorunluluğu çıkıyor.
Arkadaşımız Müjgan Yılmaz, sağolsun bize yardımcı oldu ve Ihlamurdaki Öğretmenler evinde sohbet edebileceğimizi söyledi. Ayrıca hemen Ihlamurdaki nikâh dairesi ve Migros'un karşısındaki Pide salonunda ki bizler daha evvel de burada nefis pide yemiştik, 15.00 TL.ye patlıcanlı Pide beraberinde bir içecek için fiyat da almış. Saat 13.00 gibi pide yiyebiliriz.
Sizlere sormak istediğim; daha erken bir saatte mesela 10.30 - 11.00 gibi kaktüsçüde buluşup, oradan yemeğe geçiş daha sonra da sohbet için yukarı öğretmenler evine mi çıkalım, yoksa yemek saatinde buluşup, yemek yiyip, sohbet yapalım ve daha sonra da kaktüsçüde dolaşıp orada mı vedalaşalım?

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön