View Single Post
Eski 21-11-2011, 22:27   #246
mrduran
Ağaç Dostu
 
mrduran's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-08-2011
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,536
Ah be canım kardeşim;

Maşallah sana, ne işler devirdin, ne çabalar gösterdin. Alnından öpülecek nadir insanlardansın.
Muhterem anneniz ve Cemile teyzemize selam/saygı, ellerinden öperim onların.

Her kese yazılarını okutuyorsun diye aşağıdakileri de okutmanı rica ederek yazıyorum.

-Yuf o köyün insanlarına ve insanlıklarına, muktedir olup ta yardım esirgeyenlere. Habersiz ve gücü yetmeyenleri hariç tutuyorum.
-Yuf o köyün muhtarına/köy heyetine ki, herkesi birliktelikte toplama ile görevli olmalarına rağmen öncü olmamakta ayak dirediler. Sonradan ele güne rezil olmama adına gecikerek yaptıkları yardıma.
-Yuf o Milli eğitimcilere ki, eğitimin ne anlam taşıdığını hala anlamamakta direniyorlar, sanıyorlar ki diploma vermek eğitimin sonucu. Aşağıda belirttiklerim hariç.
-Yuf, öldüklerinde gömülecekleri tek mezarlığın köydeki olduğunu düşünemeyenlere(çiyan/kırkayaklar onlar için var zaten, beklemede onları, makûs sonlarında)
-Yuf, çelme takmak için didinip/kendini parçalayanlara
-Yuf, sayende kıymetlenen mezarlık ve orman çevresinde, arazi almak için her türlü dalave çevirip, kırk takla atacaklara. O köyün onlara verdikleri nimetlere sırt çevirenlere. Yedikleri yere edenlere.

Saygı sana, Sayın Bülbül' e, sevgili öğrenci ve öğretmenlerimize, nice gönlünü veren kişilere, sitemizin gönlü kabaran, her katkıyı canından yapanlara ve isimsiz kalmayı tercih edenlere. ALLAH hepinizden razı olsun inşallah.

Örnek kişiliklerinize saygılarımla lütfen.


Düzenleyen mrduran : 22-11-2011 saat 10:57 Neden: olma/olmama
mrduran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön