View Single Post
Eski 21-11-2011, 18:02   #153
menekşecibaba
Ağaç Dostu
 
menekşecibaba's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-01-2011
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 816
Harika bir havada güzel bir toplantı oldu.Bursa ya gitmeyi erteleyip acele Saim Ergin Beyden gelen bitki kolisi ve hazırladığım afrika menekşesi yapraklarıyla birlikte abimle toplantıya katıldık.
Mine Hanım yine o müthiş enerjisiyle gelir gelmez , herkezi toplayıp güzel bir sera turu yaptırdı.Hatta bir ara kendimi gurk peşinden giden civciv lere benzettim . Arkadaşlarımız çok güzel duygularla ayrıntıları anlatmışlar.Maşşallah Mehmet Bey de fırıl fırıl koşturuyordu bir ara yakalayıp ayak üstü sohbet edebilme fırsatımız oldu.Bahçesindeki çitleri atlayan koyun ve ineklerden bahsetti. Çok candan birisi.
Agaclar.net in ne kadar engin , ne kadar geniş bir aile olduğunu bir kez daha görmüş oldum.Örneğin Çekirdek in hayallerimde yaşatıp ta gercekleştiremediğim yerleşim maceralarını keşfettim , kendisini tebrik eder başarılar dilerim.
İbret alınacak birçok yaşam öyküsü ve çalışmalar mekanı agaclar.net kurucularını birkez daha tebrik ederim.
Birçok değerli üyeyle aynı yerde olmamıza rağmen tanışamadık , çok fazla ilgi olduğundan dolayı herhalde biraz düzensizlik oldu.
Dağıtımda menekşe yapraklarının içine 2-3 tanede chimera yaprağı koymuştum süpriz , hemen kapışıldı .Sevgil Acemifüsun a kalmadı üzüldüm , ilk fırsatta telafi ederiz.
Sayın Mine Hanım teklifiniz beni onurlandırdı , becerebilirmiyim bilmiyorum hiç böyle bir tecrübem yok . Yanınızda staj yapmam lazım birsüre Menekşe dünyası engin bir dünya öyle birşey yapabilirsek görsel ögeler de katmamız gerekir , ilkbahara doğru uygun olabilir.
Tekrar görüşmek dileği ile...

menekşecibaba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön