View Single Post
Eski 19-11-2011, 12:53   #12
mustafaerdogar
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 15-11-2011
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 10
Sayın "Tekin", size ne kadar teşekkür etsem azdır. Özellikle üçüncü fotoğraftaki dala bayıldım! Üzerindeki yeşil kısımları bile bizim su altında kullandığımız bir moss türüne inanılmaz benziyor. Aynı şekilde bir uygulama ile harika bir ağaç ortaya çıkar. Ne yapıp edip 26 Kasım'daki toplantıya gelmeye çalışacağım. Çok teşekkür ederim tekrar.

Sayın "agozce", çok teşekkür ederim. Bulaşıcılık konusunda haklısınız Bu sanatın etkileyiciliği özellikle doğa severler için oldukça çekici oluyor. Birçok insan tarafından oldukça zor bir sanat olarak kabul edilsede ben sizler (bonsai ile uğraşanlar) için çok daha kolay olacağını düşünüyorum. Zamanı ve imkanı olupta ilgilenmek isteyenlere ben ve grubum elimizden gelen yarıdmı gösteririz.

Sayın "e1hun", çok teşekkürler. Sizin oraların güzelliğini bilen biri olarak imrendirdiniz beni. İmkanınız olduğunda fotoğrafları görmekten zevk duyarım.

**********

Son olarak dün açıklanan ve 2011'in son büyük uluslararası yarışması olan "AGA International Aquascaping Contest" tede son tanklarımızla yeni dereceler ve bir onur ödülü aldık grupça. Dünyadaki diğer katılımlarıda görmek isteyenler için link (sonuçlar yeni açıklandığından site çok yoğun ve geç açılabilir; birkaç güne düzeliyor):

2011 AGA Aquascaping Contest - Categories

Derece alan katılımlarımız ben ve grubuzdan Serkan Çetinkol adına.


Düzenleyen mustafaerdogar : 19-11-2011 saat 13:27
mustafaerdogar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön