View Single Post
Eski 15-11-2011, 09:48   #175
TaşevliBahçe
Ağaç Dostu
 
TaşevliBahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-03-2011
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 892
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ibo3535 Mesajı Göster
sn Rafet her cok güzel ALLAH bozmasın mutluğunuzu yüzünüzden gülücük eksik olmasın ama nacizane bi eleştirim olacak size ilaçlama yaparken kimsayalar koyarken elinizde eldiven görmedim ilaçlama yaparken ilaç atanların yüzünde maske görmedim sağlınız için sizin o yüzden ufak bi uyarı eleştiride kabul edin çünki bu resimlere bakıp başka arkadaşlarda yanısını yapma ihtimali var siz dikkat etmiş olabilirsiniz ama yeni başlayacak arkadaşlar bunu dikkat etmeye bilir umarım kızmamışınız bana

Sn ibo3535 öncelikle bahçeme hoşgeldiniz , sefa getirdiniz. Övgü dolu güzel sözleriniz ve temennileriniz için teşekkür ederim.

Eleştirinize gelince , bahsetmiş olduğunuz gibi ilaçlama diye nitelendirdiğiniz resimlerimizde insan sağlığını tehdit edecek kimyasallar zaten kullanmıyoruz .UBYİ de bulunan hiç bir arkadaşımızda bahçesine kimyasal zehir adı altında en ufak bir ilaç almıyoruz. Kullandığımız ilaçlar tamamen doğal ve kendi ürettiğimiz karışımlar olduğundan eldiven veya maske takma ihtiyacı hissetmiyoruz.

saygılarımla , görüşmek dileğiyle hoşçakalın...

TaşevliBahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön