View Single Post
Eski 05-11-2011, 12:03   #9
karapotinli
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 20-10-2011
Şehir: çanakkale
Mesajlar: 8
saol arkadaşım dilimden anlayan biri çıktı nihayet ... benim sorucaklarıma cevap vermişsin teşekkür ederim. beki ph ve ec probu ne kullanıyorsunuz ve ömürleri ne kadar.

bu arada proje durdu . nedenide ne zaman meslegimi yapim dedim oda hobi için şartellerimi attırdılar Sizin kullandığınız otomasyon sisteminin bir küçük prototipini yaptim (proton+ ve proteusta ) dedim gercekte kontaktorlere ve buyuk borulara baglayınca tüm hepsinin mantık kısmı aynı...

tüm mantık lcd komut düzen kısmını ayarladım iş sensor kısmına kaldı işler çıgrından çıktı bir iki firmayı arayıp ph ec çozülmüş oksijen co2 için sensor fiyatı ve teknik dokuman istedim adamlar sadece prob sattıkları halde napıcaksınız yapamazsınız kullanamazsınız öyle kolay değil .. ya be kardeşim be düzensiz mantıkla çalışan arızalı entegreli adam sen satıcısın cihaz yapmıyorsun paranı al -probu sat bakma gerisine ne üstüne lazım sanamı kaldı benim vaktimi boşuna harcayıp harcamadığım ... adamı boyle zorladım biraz sen dedim paranı al sat iş barvurusu yapmıyorum beyfeendi dedim .. tamam beyfendi mail atın bakarız dedi teli kapattı mail attım ama dönen yok.

Aklıma hemen üniversitede yaşadığım bir olay geldi beni buluyor böyle şeyler ya . neyse sene 2001 bir ses kayıt entegresini aradık okul projesi için yine böyle bi arızalı insanlara denk geldik. birazda ögrencilik hali internet gelişik değil falan arkadaşım hakan var onunla dedikki . amerikaya fabrikasına mail atalım ordan hiç değilse türkiyede kim distributor onu ogreniriz dedik zaman farkını hesaplıyarak mail attık biz sanıyorz 2 gun sonra donecekler adamlarda iş prensibi var 15 dakikada döndüler maili bir okuduk . işte syn bilmem kim entegremizi projenizde kullandıgınız içn teşekkür ederiz. arge çalışmalarınızı destekliyoruz iste istanbuldan şu firma distributorumuz burda su kişiyle şu telefon ile goruşup bilgi alabilirsiniz.
biz diyoruzki aradımız kişiden fiyat ogreniriz **** muadil varmı ellerimnde varmı bilgi alırız. neyse aradıkk dedi bizi fabrikadan aradılar işte size statik kutuda entegreyi gonderiyorum fiyatı 25dolar ama arge çalışmalarınızda kullandıgınızdan para alınmayacak yakarsanız postala bunu gonderin sıfırını gonderirim falan dedik ya işte bu adamlar boyle buyuyo argeye destek oluyo.

karapotinli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön