View Single Post
Eski 26-10-2011, 14:30   #89
hanndan
Ağaç Dostu
 
hanndan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-02-2011
Şehir: Gölbaşı-Ankara
Mesajlar: 1,691
Sayın Adil Bey, inanın bende öyleyim ne zaman yapı markette kaybolsam annemler beni bahçe kısımında buluyorlar.Geçen hafta nergiz ve çiğdem soğanları aldım Sizinde sevdiğiniz bir alan olduğu için eşiniz halinden çok memnundur eminim.Eşinize selamlar,sevgiler.Yumurcak nasıl?öpün yerime oldumu.
Size bir fikir olması için resim ekliyorum.Bizim inşaat aşamasında böyle araştırma fırsatımız olmadı bir furya içine girmiş gibi olmuştum.Ama en sorunsuz mekanımız çardağımız ve barbekümüz.Çok zaman harcadık proje aşamasında,keşke diğer mekanlar içinde uzun uzun düşünme fırsatımız olsaymış.
Barbekümüzün alt kısmıda aslında ocak şeklinde ama yağmurlar yağmaya başlayınca kışlık odunlarımızı o kısıma yerleştirdik. Arka kısımında da bacaya çıkış var,hem alt kısımda hemde üst kısımda ateş yanabiliyor, dublex barbekü
İç kısımda ateş tuğlası,dış kaplama olarak da ankara taşı var.
Izgarayı sabitlemek için bir kısım yok,içerisinde 3lü sac ayağı kullanıyoruz. Sizde sabitlemeyin bazı yiyeceklerin ısı farkı oluyor.Yan tarafında raf var,şimdi sezonu kapattığımız için tohumları oraya koydum.
Bence sizin mekanda, üstten görünüşteki resimlerin sol üst kısıma barbekü yerleştirilebilir.
Kafanızı iyice karıştırdım
Kolay gelsin.

Eklenen Resimler
  
hanndan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön