View Single Post
Eski 19-10-2011, 01:01   #444
asumandilek
Ağaç Dostu
 
asumandilek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-05-2007
Şehir: Artvin- İzmir
Mesajlar: 762
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nuray topcu Mesajı Göster
Asuman hanım,o ne güzel resimler,
o ne güzel arajmanlar...
hayran kalmamak elde değil...
Çok teşekkürler. Umarım sizlerin daha güzelleri olsun...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci Mesajı Göster
Aman Asuman hanım,

Bu nasıl bir sevgidir, kaktüsleri böylesine coşturan. Hele o 387 no.lu mesajınızda ki renkler, güzellik, maşallah diyeyim. Ellerinize sağlık.

Bunun nasıl bi sevgi olduğunu henüz çözemedim ben şahsen kendi adıma hala. Bazıları buna sevgiden çok hastalık, ya da delilik dese de sevgi olduğunu düşünenlerin arasında olduğumu bilmek güzel. Beğeniniz beni mutlu etti. Çok teşekkür ederim.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maysan80 Mesajı Göster
asuman hanım bu Echeveria glauca'ya hayran olmamak imkansız. ben de echeveria var ama sizin türden mi bilmiyorum daha. görücez inşallah. sizden sizdeki türü nerden edindiğinizi öğrensem sizin için bir sakıncası olur mu
Hayranlığınızı bizim kıza ileteceğim mutlaka. En az benim kadar sevinip şımaracak eminim. İlk sayfalar da gövde fotoğrafı da vardı eklediğim. Oradan anlayabilirsiniz sizdeki türün aynısı olup olmadığını. Ya da echeveria glauca yazarsanız google amcaya o da gösterebilir. Lakin kesin kanıya çiçek açınca varacağınızı düşünüyorum. Ben onu burada evinin balkonunda kaktüs türüyle ilgilenen bir amca var sıklıkla ziyaret ettiğim, ondan almıştım. Eminim sizin çiçeğiniz de çok güzel çiçekler verecektir ve bizler de onu izleyeceğiz hayranlıkla.

asumandilek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön