View Single Post
Eski 21-03-2007, 01:17   #83
Mehmet Ali Aşık
Ağaç Dostu
 
Mehmet Ali Aşık's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-09-2006
Şehir: Metropolis
Mesajlar: 161
tabiat kardesim benim bu eyleme katilanlarin iyi niyetlerinden hiç bir suphem yoktur.Kuresel isinmanin insan faliyetleri sonucu olustuguna bende vaktiyle inaniyordum ama okudum arastirdim ve bu konunun manupile edildigi kararina vardim.Dedigim gibi eyleme katilanlari asagilamak gibi bir niyetim yok ancak bu e -mektubu ortaya atanlarin iyi niyetlerinden supheliyim.Bu yuzden bazen asabi yaziyorsam kusura bakmayin.
islerim dolayisiyla forma fazla giremedim bu konuyuda fazla uzatmak istemiyorum ama nette rastladigim su sayfada yazilanlara deginmeden edemiycegim.
Bizdeki bir mart eyleminin aynisi tam bir ay once fransada "LAlliance pour la PlanÃt" isimli kurulus tarafindanhttp://journeyhomeburke.blogspot.com...-february.html duzenlenmis.Duzenleme sebebi ise ertesi gunu Birlesmis Milletlerin kursel isinmayi ele alacagi bir toplanti yapmasi ve Fransizlarin tavirlarini ortaya koymak için saat 7:55 de bes dakika elektirklerin (arabalarin yol kenarina çekilmesinden soz edilmiyor )kesilmesi çagrisi yapilmasi.Fransizlar kuresel çapta destekte beklemisler bu eylemlerinde.Yani eylemin amaci kamuoyu yaratmak yoksa bes on dakika elektirik kapamayla hiçbirsey degismeyecek.
Simdi bana bu sorunun cevabini verecek birisi olursa memnun olucagim !neden fransada bir subatta(BM nin toplantisindan bir gun evvel) yapilan eylem Turkiyede bir ay sonra bir martta duzenleniyor?Bir martin ne ozelligi var? Sevgili basinimiz bu eylemi neden kuresel çaptaymis gibi lanse etti? bu mektubu ortaya yayanlar iyi niyetlerinden dolayi mi,saka olarak mi yoksa baska sebeblerden dolayi mi ? yaydilar siz karar verin.


Düzenleyen Mehmet Ali Aşık : 21-03-2007 saat 01:50
Mehmet Ali Aşık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön