View Single Post
Eski 10-10-2011, 20:14   #154
soilless
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 24-03-2009
Şehir: Kdz Ereğli-ankara
Mesajlar: 524
Mahlukat yorumu en çok ilgimi çekendi.

Hayali kurulan biçimi vermek için iplerle sıkıştılarak, bir çok yeri kesilerek, sadece en farklı hayalci görüntüyü vermek için bu kadar müdahale ve de tüm bu müdahale sonucu hiç bir verim yok. Sadece ama sadece farklı bir hayalin canlıda yaratılması. BENCE

halamın rahmetli eşi saygıdeğer eniştem. İlkokul mezunudur. Eski eğitim sistemiyle ilkokul 5 mezunu. Almanyada işçi 1982 kesin dönüş yaptı.

Bu insan saz çalar, keman çalar (hiçbir kurs ve eğitimi olmadan) ve aynı el becerilerini ağaç oymacılığında da gösterir. Yetenek. Öğrenmekle olmaz. Cansız odunlara şekil veriridi. Hem de evi kirletmemek adına kah küçücük odada tüm odaya muşamba sererek kah banyoda küvetin içinde. bir çiftliğin tüm resminde görebileceğiniz ev, koyun, çoban, demlik, vs. veya bir manga asker ve atlı komutanları tüm arma ve askeri kıyafet ve çizmeleri ile o da bu günün değil 1900-1920 arası kıyafet.

Bence hayal budur. Şekillendirme budur. Ha bunu herkes yapabilirmi? hayır. Ama bunu yapamıyorsam. Hayalim için bir canlıyı iple işkence etmeye hiç gönlüm razı değil.

soilless Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön