View Single Post
Eski 10-10-2011, 07:19   #60
Adil
Ağaç Dostu
 
Adil's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2011
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 2,925
sera

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi KAPTANzst Mesajı Göster
Bu kadar uğrastık
Artık semaveri kurda bi çay içelim orada Adil
Yardımların ve bana verdiğin destek için sana nekadar teşekkür etsem azdır Abi.Bilmeyen dostlarım için belirteyim kaptanzst Abimdir.Devlet işinden emekli olunca oda bu işlere girdi.Seranın yapımında tecrubesinden faydalandım.Naylonun çekildiği ve kaynak işlerinin yapıldığı fotoğraflarda onu görebiliyoruz.Ben fotoğraf çekme işlerini üstlendim ve ona çıraklık yaptım.
Sana bin semaver çay feda olsun.Zaten iki adımlık yoldasın.Senin seranla benim sera arasında 30 metre mesafe var yok.Oturma yerini yaparsam semaverimiz her zaman çay için emrimize hazır olacak.Biraz çalıştıktan sonra çay molası vermek büyük keyif verir doğrusu.

Bişey daha Zargana avında denizi kuruttuk dün. Millete iyi bir balık ziyafet çektik.Geçen 34 tane yakalamıştım.20 tanede dün yakaladım 54 zargana 3 büyük tava oldu.Sende dün Fatihle 50 küsur yakalamıştın.Vallaha akşama iyi bir balık ziyafeti oldu.
Bir balık avı, bir bahçe işleri.Şu an meyvelerde toplanmaya başlar.Günlük rutin işler.Boş günümüz yok gibi.Saygılar selamlar.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön