View Single Post
Eski 30-09-2011, 00:41   #112
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,411
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi feriha59 Mesajı Göster
Turşuyu ben de yaptım iki hafta önce, bir haftadır da yiyoruz. Ne kadar övülse az. Ben şunu merak ediyorum: Biberleri çıkartıp çıkartıp yiyoruz (ohh ne iyi yapıyoruz) da, sadece sosun kaldığı kavanozun içine (içinde hiç biber kalmadıktan sonra) yeniden taze biber - sarmısak koysak, yeniden kapatıp yeniden 2 hafta beklesek, yine turşu olur mu? Tamam, salataya kullanabiliyoruz da, kullanmasak da yeniden kursak diyorum? Bu konuda bilgisi, fikri olan varsa lütfen paylaşsın.
Ben denemedim, sen galiba tükenmez misali takılmak istiyorsun.

İstersen bir malina'ya sor, galiba kendileri denediler.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön