View Single Post
Eski 19-09-2011, 09:31   #1624
karalale
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-10-2010
Şehir: Almanya
Mesajlar: 677
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Sevgili karalale, beğenileriniz için çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yaz Türkiye'ye geldiğinizde bu zamanlara denk düşerse incir yemeye bekleriz. Olur mu olur, dağ dağa kavuşmaz, insan insana kavuşurmuş. Güler hanım'ın bahçesindeki görüntülerinizden sizi, ailenizi ve tatlı kızınızı tanıdık. Biz de bekleriz.

Bitkimin adı için teşekkürler. ''Bu bitkinin adı nedir?'' bölümünde, sevgili smiy da aynı cevabı vermiş, teyit etmiş olduk.

Benden de size, Selamlar... Sevgiler...
Sevgili SDurul, davetiniz için çok teşşekkürler. Kızımın okul tatili Temmuz sonu başlıyor ,Eylül ün ilk hafası bitiyor. 4-5 sene daha bu şekilde devam. Gün ola devran döne, sizi de ziyaret etmek isterim. İnciri çok severim. Antalya ya tam incir zamanı gidiyoruz. Bir keresin de pazar dan tam 9 kilo incirle dönmüştüm. Bizim oranın inciri küçük, beyaz incirdir. Bal incir olarak ta geçer. Dönüşümüz de Bursa nın kara incirine denk geliyor hep. Kendi bahçem de, Antalyadan 8 sene önce aldığım beyaz incirim var. Bu sene ilk ve tek meyvasını yedim 2 gün önce. Garibim güneş görmediği için tam olgunlaşamamış. Böcekler yemeden kopardım. İncir in yağmuru sevdiği söylenir. Doğrumudur bilmiyorum. Buranın yağmuru eksik olmadığı için pek şansım yok galiba... Zamioculcas çok dekoratif bir bitkidir. Çok sulamaktan kaçının. Hatta çok, çok az sulayın. Direk güneşte olmasın, aydınlık sever. Size işleriniz de kolaylıklar diliyorum, sevgiyle kalın... Selamlar....

karalale Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön