View Single Post
Eski 29-08-2011, 21:25   #313
sariefe
Ağaç Dostu
 
sariefe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-07-2010
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 819
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nesli6 Mesajı Göster
Sariefe bey, dostlara selam sergisi oldukça güzel olmuş, sizlerle bitki paylaşmak çok keyifli, rica ediyorum. Bitkilerin sağlıklı ve gelişmiş olduğunu görmekten mutluluk duyuyorum, özellikle yavruluk aşamasını geçip artık genç bir kaktüs haline gelen Gymnocalycium(272/3) çok şirin bir gelişme göstermiş, kardeşleri bende ama hala yavru evresindeler yani bilemiyorum Sedum sieboldiinin çeçeğini merakla beklediğinizi yazmışsınız kasım ayında çiçeklendiğini belirtmek istedim yanlız güvercinlere dikkat etmek gerek zira onlara okadar iştah açıcı geliyor ki bazen bitki üzerinde görmelik bir kaç tomurcuk ancak kalıyor (şayet sizin merakınıza inat yaparmışcasına bitkiyi kökünden söküp dallarını balkona ve balkondan aşağı saçmadılar ise ve yine bitki üzerinde birkaç tomurcuk arta kaldıysa sanslısınız demektir)

Dikenli bir yol sergisi ise, içerisinde bulundurduğu ender(bu türleri ülkemizde görmek güzel) ve bir o kadarda güzel türleri nedeniyle tek kelimeyle HARİKA. Özellikle Avonianın (Punanında)o güzel beyaz çiçeğinin saksısını süslediği zamanları da hep birlikte görmek dileğiyle.
nesli6 Hanım Ağustos bitti bitecek. Kasım' a birşey kalmadı. Güvercinlerin sıcak yaz aylarında susuzluk çekmemeleri için sularını eksik etmediğimi düşüneceklerini ve bitkilerime yanlış yapmayacaklarını umuyorum. Yoksa önümüzdeki yaz yağmur duasına çıkarlar


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi PlentyPlant Mesajı Göster
Nadir türlerden oluşan serginizi ve doğumgününüzü bugün gördüm, Sayın Sarıefe. "Paylaşım" hikayelerinize ise bayıldım. Yeni bitkileriniz ile mutluluk dolu bin yaşam diliyorum size. Geçmiş doğumgününüz kutlu olsun. Nice yıllara...
Sayın PlentyPlant çok teşekkür ederim. Hep birlikte inşallah. Selamlar...


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi esinruzgar Mesajı Göster
Sayın Sarıefe öncelikle geçmiş doğum gününüz kutlu olsun.
Sayfanızı dolaşmak gerçekten büyük keyifti. Sergilerinizdeki birbirinden güzel sukulentler, espirili ve içten anlatım tarzınız ve görselliğe verdiğiniz önem insanı bu sayfanın bağımlısı yapabilir.
Hayatın dikenli yollarında, dikensiz mutluluklar diliyorum size.
Sayın esinruzgar beğenmenize sevindim. Elimden geldiğince sahip olduğum güzellilkeri siz sevgili dostlarla paylaşmaya devam edeceğim. Güzel dileğiniz için teşekkür ederim. Saygılarımla...


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zafer1326 Mesajı Göster
Sayın Sarıefe geçmiş doğum gününüz kutlu olsun.Sayfanızın hayranıyım. Muhteşem güzellikleri bizlerle paylaşıyorsunuz. İnsan bakmaya doyamıyor.Ayrıca bayram serginizi dört gözle bekliyorum.
Sayın zafer1326 çok teşekkür ederim. Güzel sözleriniz beni mutlu etti. Ben sadece size layık sunumlar yapmaya çalışıyorum. Mümkün olduğu sürecede devam edeceğim. Yalnız şu anda bayram dolayısıyla evde değilim. Aslında iki güzel bayramın denk geldiği 30 Ağustos' u bir sergiyle kutlamayı ben de çok isterdim. Keşke fotoğrafları hazırlayıp yola çıksaydım diyorum kendime. Ama merak etmeyin bayram dönüşü bu sergiyi gerçekleştireceğim. Hem içinde inanç olana her gün Ramazan, vatan sevgisi olana her gün Zafer Bayramı değil mi?


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi skaraca Mesajı Göster
Sayın sariefe,

Son iki sayfada yüklediğiniz türlerle yeni sulara yelken açmış durumdasınız. Çok güzeller. Güle güle büyütün.
Sayın skaraca beğenmenize sevindim, teşekkürler.


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi rodoslu Mesajı Göster
Çok güzel tebrik ederm, hayran olmamak elde değil...
Büyük bir emek işi, tekrar tebrikler
Sayın rodoslu teşekkür ederim. Emeksiz hiç bir şey olmuyor. Sevgi varsa da emek sorun olmuyor. O da var çok şükür

sariefe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön