View Single Post
Eski 10-08-2011, 22:11   #23
mandalinleerik
Ağaç Dostu
 
mandalinleerik's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-05-2011
Şehir: izmir
Mesajlar: 998
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fusion1 Mesajı Göster
........... DEMEKKİ gölge etmeyenler oldugunda balık ve bitkiler birlikde yaşayabiliyor.. bu başlıktaki son yazım dilerim ülkemizdeki tüm akvatistler evlerindeki atık akvaryum sularını bitkilere temizletebilir. Bu forum sayfalarını alaycı kadehde balık beslemez nidalarıyla kirletmezler.. hangi balık kaç m2 suda yaşar sistem nasıl olmalıyı eleştirebilirler . TEŞEKKÜRLER........
Bakın çok farklı konulardan bahsediyoruz. Bu başlık altına son defa yazıyorum. Alaycı bir nidayla yazmadığım yukarıda alenen belli, ancak kızgın bir tavır derseniz yerinde olur.
Siz kendiniz ne güzel videoları yayınlamışsınız. Sistemi kurmuşlar balıklar mutlu bir şekilde yaşıyor. Kaldı ki 5 Lt. bir yerde Japon balığını tutmanın ne kadar bilime faydalı olacağını burada bana anlatamazsınız. Burada bir baltalama varmış gibi davranıyorsunuz ki bu konuda çok yanılıyorsunuz. Anlatamadığım o arkadaşın o balıkları oraya koymasıdır balıkların atık sularından yararlanarak bitki yetiştirme deneyi değildir. Çok isteyen varsa akvaryum suyu her gün balıklarıma dip çekimi yapıyorum minimum 20 Lt su verebilirim.

mandalinleerik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön