View Single Post
Eski 22-07-2011, 09:26   #4
Uzaylı
Ağaç Dostu
 
Uzaylı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 2,129
Sayın Mandalinci; İzmir'e Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Umarım her şey dilediğiniz gibi çok güzel olsun...

Pişman olacağınızı sanmıyorum. İzmir'in kıymetini bence en iyi kışın anlarsınız. Burada kışın bahar gibi geçtiğini, sadece kısa süreli soğuklar yaşandığını biliyorsunuzdur zaten. Çok çeşitli bitki yetiştirmede en avantajlı İllerden biri İzmir.

Bakın ben bile çömez halimle neler öğrendim. Hiç boş durmuyorum ki! Dün eve dönüşte, yorgunluktan arabada uyuklarken kısa kısa rüyalar gördüm. Arada gözümü açıp, hatırlayıp ne oluyor bu hayâl mi, rüyamı diyorum. Hep bahçe ile ilgili şeyler... Acaba bunlardan da bir ipucu mu yakalamalıyım diyorum. Sizce ben bahçe ile kafayı fena mı bozdum dersiniz.

Şaka bir yana çok keyif alıyorum. Bütün hobiler bir kenarda bekleyedursun ben örenmenin ve süprizlerin sonsuz keyfini yaşıyorum. Arada zorluklar olsada müthiş keyifliyim. Bahçede çocuklar kıkır kıkır. Birbirlerini ıslatıp kaçışıyorlar. Ben habire uğraşıp, arada doğrulduğumda onlara gülüyorum. Küçük kulübemizi yapınca keyifler daha da çoğalacak inşallah...

Geçenlerde oğlum bazasının altıyla uğraşırken içinde tenis topları ve raketlerin bulunduğu çantamı görünce gülümsedim. Neler geçti aklımdan. Şimdi başımda poşu, ayağımda plastik çizmeler. Deseler inanmazdım. Üstelik ikinci çocuğum olmaz derken bir de dünyalar tatlısı kızım oldu. Oğlum kocaman delikanlı oldu,en güzeli artık bir kardeşi var. Geldiğim nokta hem çok ilginç, hem de rüya gibi. Hayat süprizlerle dolu!..

Allah hepimizi sevdiklerimize bağışlasın inşallah. Dilerim sizde hep en güzel süprizleri yaşarsınız...

Tekrar hoşgeldiniz. Sevgiler...

Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön