View Single Post
Eski 16-07-2011, 08:00   #4
smarty17
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 16-06-2011
Şehir: çankırı
Mesajlar: 133
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi epsody Mesajı Göster
Sn. smarty17 benim bu başlıkta ortaya koyacağım paylaşımlar sayesinde. elde ettiğimiz etkin olan bakterileri her an kullanıma hazır hale getirmek için, sizin açıklamanızdaki malzemelerle elde edilen aktifleyici preparatın kullanımında ekonomik uygalama yapmak için bu preparatı bir organik maddeye emdirerek neminin kurutulması ile kullanımında zaman sınırlamasını kaldırmak bize daha esneklik sağlıyacaktır.

Ben uygulamalarımda daha önceleri buğday kepeğine emdirerek kuytu bir yerde nemini kurutup torbalayarak kullanmak istediğimde torbadan kaşık miktarı ile alıp torbayı kapatıyordum.

Yeni uygulama içinde kepeğin maliyetini atık durumundaki yemiş kabuklarını ve sebze kabuklarını kurutarak bulgur değirmeninden geçirerek kepeğin yerine geçecek başka atıklar kullanılabileceğini paylaşmak istedim.

Bu uygulamalarımı yakında resimliyerekde paylaşımlara sunarak üye arkadaşlarıma bu konulardada yardımcı olacağıma inanmaktayım.
Kompost için salatalık ve patates kabuğu biriktiriyordum.Bunlar kurumuştu.Çöpe dökecektim.Fakat bir işe yarar diye atmadım.Bunu toz haline getirince aktifleyici mi olur ?

smarty17 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön