View Single Post
Eski 08-07-2011, 23:39   #27
Delimus
Ağaç Dostu
 
Delimus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-05-2009
Şehir: Adana-Nernek Köyü
Mesajlar: 757
Bugün amcam ateşte mısır pişirdi ben böyle mısır yemedim sizede tarif etmek istiyorum,

Normal mısırı koçanını kabuğunu soymadan közün üzerinde koçanlar yanana kadar çevirerek pişiriyorsunuz , koçanını soyduğunuzda kendi suyuyla piştiğini is kokulu harika bir lezzet , inananın doyamadım , çokta hızlı pişiyor. İçi biraz mangal üzerinde piştiğinde yandığı gibi yanabilir.
Normal mangalda yaptığınızda kup kuru olan mısır bu şekilde hem haşlanmış hem mangalda gibi çok lezzetli oluyor , denemenizi tavsiye ederim....

Delimus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön