View Single Post
Eski 29-06-2011, 22:49   #305
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Geçen yıl girişiminizi kutlayarak malzemenin ağır olduğunu belirtmiş, saflık analizinin gerekli olduğunu söylemiş teşvik etmişim. İyi de yapmışım, keşke kibarca belirtilen sorunların üzerine gitseydiniz.

Ürününüzle ilgili bir çok soru sordum, yanıt vermediniz. Hala da vermiyorsunuz. Neden bir litresi 315 gr diye yazdığınız ürünün bir litresi 580 gr. geliyor. Ya da neden 580 gr demediniz? Ne gibi bir amacı var?

Bu ürününüz kalsine değil, ya da kalsine kaolin değil. Partikül teknolojisine gelince, gereklerini ve şartlarını gayet güzel ortaya çıkarmışlar. Ürününüze %50'si 2 mikrondan küçük dediniz diye, o beğenmediğiniz bilim adamlarına %50'sinin 2 mikrondan küçük olması yeterlidir bile dedirttiniz, buna gerek var mıydı? Şişirdiğim (ama henüz hiç kullanmadığım) pahalı ürün nedense sayısı binlere varan bilimsel saha deneyinde kullanılan ürün. Kaldı ki şu basit ağırlık deneyi bile sattığınız ürünün o pahalı ürünler kadar pahalı olduğunu gösterdi. Hani ucuzdu? Neresi ucuz? Her gün bir çok kişi soruyor hâla, sonunda buldum kullanılabilir ve ucuz ürünü. Boşverin kaliteyi, karşılaştırın fiyatınızı göreceksiniz. Gerekli olan pahalı ürün değil, doğru ürün. Hoş, ürününüzün pahalı ya da ucuz olması beni ilgilendirmiyor, doğruyu söyleyin yeter.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön