View Single Post
Eski 29-06-2011, 20:43   #296
ensar
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-02-2008
Şehir: Tekirdağ
Mesajlar: 533
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Ürünün (herhalde) resmi sitesinde .

Çökme testi 1 saatten 5 güne kadar uygulandı. 15ml birim hacimde kullanılan miktar, 4 nolu örnek dışında diğerleriyle hemen hemen (biraz daha az) aynı seviyede çökelti bırakıyor. Yani ürünün çok kilo çekmesi çok malzeme anlamına gelmiyor.

.
Özür dilerim anlamadım bu ne demek '' ürünün çok kilo çekmesi cok malzeme anlamına gelmiyor ''

1 Numara bir müddet homojen bir solusyon olarak kaldı, sonra birden bire ve çok kısa sürede tamamı çöktü. Bu durum, örnekteki parçacık büyüklüklerinin neredeyse hep aynı olduğunu, büyüklükler arasındaki standart sapmanın çok küçük olduğunu gösteriyor. Çöken malzeme bardak dibinde 2 santim kadar doldurdu.

2 Numara, bir numara kadar bir süre solusyon halde kaldı, sonra yavaş yavaş çöktü. Çökme başlangıç ve bitiş süresi arasındaki fark yaklaşık 15 dakika kadardı. Çöken malzeme bardak dibinde 2 santim kadar doldurdu.

3 Numara, kısa bir süre sonra malzemenin az bir kısmı hızla çöktü fakat geri kalan 2 numaradaki gibi davrandı. Çöken malzeme bardak dibinde 2 santime yakın ama bir-iki milimetre kadar daha az bir hacmi doldurdu.


Test süresi 1 saatten 120 saate ( 5 gün ) n sürdüğünde bir müddet ne kadar saat homojen solusyon olarak kaldı. sonra birdenbire !!! KAÇ SANİYEDE Çöktü.

Sevgiyle kalın

ensar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön