View Single Post
Eski 30-05-2011, 14:51   #226
nevsune
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,918
agaclar.net'de öyle ya da böyle, birileriyle tanıştığımda çok şaşırırım. Genel yaşantımda çok yabaniyimdir, ilk gördüğüm biriyle arkadaşlık aşamasına bile geçebilmem için uzun zaman gerekir bana. İyi de, nasıl oluyor da bu forumdaki herkesle sanki 40 yıldır tanışırmısız gibi hissederim her seferinde? Dün gece bunun yanıtını buldum sanki. Burada sadece bilgi, belge, deneyim veya bitki paylaşılmıyor, farkında olmadan kendimizi paylaşıyoruz. Evlerimizi, balkonlarımızı, bahçelerimizi ve hatta bir biçimde ailelerimizi, bir yakınımıza açabildiğimiz güvende birbirimize anlatabiliyoruz. agaclar.net'in sürekliliği ve başarısı da bu galiba. Umarım hep böyle kalırız ve dünyalarımız hep bunca zengin kalır. Bu vesile ile yine ve yeniden; bu siteyi kurmayı akıl ettiği için Malina'ya bol miktarda teşekkürüm var

Bizim toplantılarımız herzaman hoş geçer, tadına doyamayız ama dün daha mı bi keyifliydi ne Konuklarımız Malina, Güler hanım-Oğuz bey, Ferda Ülkümen, bonus olarak da sevgili Cemo. İyi ki geldiniz, ne güzeldi sizlerle birlikte olmak.

Herkesler isim saymış bu yüzden ben saymıyorum: Zaten görüştüklerim, özlediklerim ve yeni tanıdıklarımla gerçekten çok hoş bir gündü. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön