View Single Post
Eski 27-04-2011, 12:28   #3
tamaşa
Ağaç Dostu
 
tamaşa's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-02-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 856
Taze baklaların çok taze,ince olanlarından seçip kızarttım,sıcak sıcak bir iki tane tadına baktım(yoğurtsuz olarak) çok güzel olmuştu.birkaç adette orta kalınlıkta olanları seçip kızartım onları yerken bakla oldugu daha anlaşılır,ama ince olanları anlamak zor gibi geldi.
Birde( bana göre) sıcak sıcak sarımsaklı yoğurdu döküp hemen yemek daha güzel gibi geldi,biz biraz babamızı bekledigimiz için baklalar soğumuştu ama yinede çok hoştu tabaklarını silip süpürdüler
Bakla sevmeyen oğlum'a baklayı yedirmek için bu ikinci tarif sık sık yapacağım gibi görünüyor.
Sayın hozat,bu tarifi bizimle paylaştıgınız için çok teşekkürler,benim çok işime yaradı.

tamaşa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön