View Single Post
Eski 13-04-2011, 11:01   #32
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sebnem&mircan Mesajı Göster
Un ve tuz kullanmadan sade limonlu su yapardim. Birde pistikten sonra kapak hep kapali kalir iyi dinlensin diye. Her sebzede ayni olmuyor demekki. Cok tesekkur ederim Guler hanim.

Ben tencereye de enginarları koyduktan sonra, bir bardak su ilave ederken bu unlu limonlu sudan koyarım.
Sade enginar değil, taze fasulye de pişirirken mutlaka pişer pişmez tencerenin kapağını (düdüklü) açın, yoksa onda da kararma olur.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön