Konu: Sarıcan
View Single Post
Eski 12-04-2011, 09:48   #12
Sarıcan
Ağaç Dostu
 
Sarıcan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-11-2008
Şehir: Küçükyalı-ISTANBUL
Mesajlar: 1,498
Sn. Garlangufa,

Agaclar.net' li olmak işte böyle bir şey. Ben bazan foruma yeni başlayan ve özellilkle Topraksız Tarıma bulaşmış olanlara "Geçmiş olsun ama bu hastalığın tedavisi yok." diye takılıyorum. Sende onlardan biri idin ve gecenin bir yarısında gün boyu arayıp bulamdığın malzemelerden yakınıyordun. Profil bilgilerin ve çalıştığın semti söyleyince senin aradığın malzemeleri satan mağazanın tam karşısında olmanı tahmin etmem hiç zor olmamıştı ama senin "Sanki beni tanıyan biri gibisiniz." diye mesajınıza çok gülmüştüm. Çünki aynı yollardan bende geçmiş ve günlerce aramanın sonucunda internetten bulmuştum o mağazayı. Mesleğine ve semte bakınca biraz da takılmak için yazmıştım ama tam onikiden vurmuştum.

Sn. Lilium' u aynı özlemlerle ve aynı ideallerle dolu yazılarından tanıyorum, Sevgili Yasarugur' u enzimlerle yetiştirip, üşenmeyip tatmam için gönderdiği nefis portakal, greyfut ve limonlardan sonra tanımıştım. Şaka bir tarafa, ben o kadar lezzetli meyva hiç yememiştim sanki. Greyfutu lezzetlendiren ve şeker gibi yapan belki de sevgili Yasaruğur' un kadirşinaslığı ve dostluğu idi. Bunların hepsini agaclar.net' e borçluyuz. Böyle bir ortam olmasaydı Sn. Üzüm' le selamlaşmamız mümkün olurmuydu bilemiyorum? İyi ki varsınız.

Bu arada Sevgili malina' ya bu ortamı sağladığı için, Sevgili Güler Hanım' a da Fenerbahçe toplantısında tam dört ay önce istediği bu tanıtım yazısını yazmam için tekrar hatırlattığı için teşekkür ediyorum.

Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön