View Single Post
Eski 01-04-2011, 10:02   #59
memet
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
memet's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-02-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 13,948
"kişiye ölçüsüz davranışlar gösrererek kendizi küçültüyorsunuz,"

Hakaretiniz yerinde durduğu sürece bu sözler sizin için geçerlidir. Ölçünüzü şaşırdığınız altın başlığında ve burada ağır hakaretler ettiniz.

Yazacağınız şey altın başlığındaki hakaretiniz için benden özür dilemek.

Sizde saygı olsa hakaret etmeden yazardınız, o olmadı bir öfke anındaydım derdiniz, özür mü dilediniz hakaretiniz için de böyle masum hallere giriyorsunuz. İnanan mı olacak durumunuza. Satılmış diyebilecek kadar ucuz mu sizin kibar söyleminiz.

Forum kullanma suçu satılmış diye hakaret etmeniz olabilir mi acaba. Ne dediğizin farkındamısınız siz.

Sizle senli benli değiliz. Hitabınızı düzeltin. Öyle oraya toprak solucan ilişkisi diye de evrim kuralları yaratmayın. Afaki aforizmalarla yürümüyor bilim. Evrim belki siz bilmiyorsunuz ama, böyle bir şey değil.

Bonsai de evrim içinde incelenmiyor siz bilmiyorsunuz diye de bu işler öyle olmuyor.


"bir kişiye ölçüsüz davranışlar gösrererek kendizi küçültüyorsunuz"

"senin idrakını da yeri gelince sorgulanmaya ihtiyacı var"

İki cümlenizi de alt alta koyayım ne dediğinizi belki anlamanız nasip olur gider altın başlığındaki satılmış diye hakaretinizi toparlamayı denersiniz. (yapacak olsanız çoktan yapardınzı da, ben bilmeyenlere nasıl birisi olduğunu göstermek için tekrarlıyorum konuyu)

Bonsai konusunda bilgisizliğiinzle solucanın bonsai toprağı için de uygun olabileceğini sandınız şimdi durumunuzu topralayamıyor olmanın bir çırpınışı içinde görüyorum sizi yakında burada Rus ajanı Çin casusu gibi bir hakaretleriniz de gelir.

İki kişi size yazdıklarınız için, uygun olmadığını da ayrıca söylemiş. Daha neyin ısrarındasınız siz.

Bilgisizliğinizden kaynaklanan cehaletinizi telefi edememeniz sizde büyük bir sorun olabilir.
altın konusnda da aynı şeyi söylemiştim size.

Bonsai bilginiz zır cahil düzyinde olduğu için bu konuda uzun toprak karışımı ve içeriği yazılarını bilmemeniz normal, amacınız zaten öğrenmek değil hakaret etmek olduğu için gözünüzden kaçmıştır bakmadığınz için bilmiyorsunuz.

Solucan, bonsaide toprak karışımı içeriğinde yoktur. Yoktur.

"Nedir bu yöntemin cevabı derseniz, saksının altındaki tabağa solucanın sevdiği çürüntülerden, sıvı eriyiklerden sunmaktır. Tabii saksının üstünden değil, altına bırakılacak, üstünden de fazla sulama yapılmıyacak."

Bu konuda size yazılanı görememiş olmanız ihtimali yok. Bonsai saksısı yemek çöplerinin atıldığı kompost kovası değildir. Bilmeden yazıyorsunuz sonra hakaretler ederek kurtulamasınız.

"Sayın memet, benim forumlarda paylaşımlar içinde hakaret ve aşağlayıcı bir tutum sergilemem söz konusu edilemez, bu durum sizde algı bozukluğunuzdan ileri gelmektedir, "
Bu cümleniz bile hakaret içerirken bana satılmış demenizde hakaret görmüyorsanız sizde bir algı bozukluğundan sözetmeliyiz. Daha nasıl hakaret edecektiniz.

Bilmediğiniz bir konuda o iş öyle olmuyor dedikten sonra polemik yapmak hakaret etmek için devam etmek hiç bir biçimde samimiyet içermiyor.


"Sizin bu algı eksikliğinizi fatura ederek bana ödetmeye kalkmanız insanlık suçlarının en büyü olmalı."

İşte bir hakaret daha, insan sözlerini böyle alçalarak hakaretlerle doldurup nasıl samimiyetten sözedebilir ki.


Bir hakaret daha mı görmek istiyorsunuz;

Sayın Memet sen bekle ama, hakkettiğin paylaşımların fazlasını alamazsın, önce kişiliğindeki algı sorunu çözmen gerekli."

Başkaca nasıl hakaret edebileceğinize dair notlar alıyormusunuz. Seviyesizliği daha ne kadar indirebileceksiniz.


Sıkınıtılı bir ruh hali içinde olmalısınız, bütün yazınızda hakaretler, cehalet bilgisizlik yüzüyor. Daha da yazamamışsınız, çünkü hakaret etmekten yer kalmamış olmasından olmalı.


Konu basittir bonsai saksıları solucan kompostu yapma kovası değildir. Bonsai konusu cehaleten bir şeyle yazabileceğiniz bir alan değil. Magazin başlığı, garip siyasi fikirlerinizin, altın başlığındaki gibi hakaret alanı değil.
Deflarca yazdım hakaretleriniz için özür dilemelisiniz, malesef siz sadece aynı seviysilikte kalacağınızı katnıladınız. Belki hakaret edilerek ikna ediliyorsunuzdur.


Mümkünse cahili olduğunuz konularda payşalaşımda bulunmayın. Konuları proveke etmekten başka şey yapmıyorsunuz . Bu da paylaşım değil.

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön