View Single Post
Eski 24-03-2011, 00:02   #28
zenfree
Ağaç Dostu
 
zenfree's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5,657
Sevgili Selen, senin sukulentlerin o kadar güzel ki, bana da ilham oldular. Dönüp dönüp sayfalarına bakıyorum. Burrito söylediğin gibi hemen yaprak döküyor. Ama gerçekten çok güzel bir bitki. Çoğaltıp iç mekanda da denek istiyorum. Senecio rowleyanusu mutfakta tutuyorum. Aldığım yerde devamlı nemli tutulması gerektiği söylediler. Crassula ovatayı önerdiğin gibi büyük saksıya alacağım. Aslında şu anda saksısı çok küçük değil. Diğer ovatam bonsai görüntüsünde ve iki yılda o kadar büyüdü ki gözlerime inanamıyorum. Geç kalmadan onun da saksısını değiştireceğim. Tekrar teşekkürler, seni burada görmek güzel.

Sevgili günebakan, saksı çoğaltma konusunda sabıkalıyım.) Hangi çiçeği görsem eve getiriyordum. Daha dikkatli olmaya çalışıyorum. Sonra benim için içinden çıkılamaz bir hal alıyor.

Sevgili Oğuzhan çok teşekkür ederim.

Sevgili Cemo, sen de bir sukulentler sayfası aç bekliyoruz.

Sevgili Limon çok haklısın. Küçük oldukları için bakımları daha kolay. Susuzluğa toleranslı olmaları büyük avantaj. Ve çok dekoratifler. Biriktirmeye uygunlar. Yanyana diziyorsun, harika bir görüntü çıkıyor ortaya. Velhasıl sukulentleri çok seviyorum. Senin de beğendiğine sevindim.

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön