View Single Post
Eski 11-03-2011, 18:59   #90
maybach
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 02-02-2011
Şehir: ege
Mesajlar: 282
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Gülsüm Güven Mesajı Göster
Sn. Mybach
Bu yazdıklarınızı belgeleyebilir ya da kaynak gösterebilir misiniz? Türkiye'de Tarım Bakanlığınca yetiştirilen Kangallar'ın dahi uluslararası tescilleri yokken (Yani Türk resmi makamlarının bile haberleri yokken) bu bilginin doğruluğuna inanmak benim için bir hayli zor da.. Ancak şunu bilmenizi isterim, ben hiç kimseye karşı değilim. Kaynak gösterilerek verilecek her türlü bilgiyi değerli bulurum. Fikir alışverişi benim için çok önemlidir. Türk Devleti'nin en yetkili birimleri (Tarım Bakanlığı) ve Köpek Irkları ve Köpek Bilimleri (Kinoloji) Federasyonundan daha yetkili makamlar olmadığına göre ve onlar bu köpeklerin uluslarası tescil almadıklarını söylediklerine göre bunun aksini iddia edenlerin kanıt göstermeleri gerek. Zaten benim de aradığım bu. Yani Kangallarımızı uluslarası mercilerce tescil edilmesi en önemli hedefimiz. Umarım bize yardımcı olur ve iddianızı doğrulayan adreslere ulaşmamızı sağlarsınız. Şimdiden teşekkür ederim.
sizin iddanız temelsiz gülsüm hanım bakınız TSE TÜRK STANDARDLAR ENSTİTÜSÜ
tescil numarası
TSE 12172
bakanlığın gözünden kaçmış ya da siz doğru bakan ile görüşmemiş olucaksınız
www.takasvolkodav.com elin gavuru kangal sınıflıyor

ayrıca bakanlık tescilinden bahsetmiyorum gülsüm hanım uluslar arası standartlardan bahsediyorum İngiltere ve Usa çiftlikleri tescilliyor ve bunları uluslar arası pazarlıyor bunu inkar etmediğiniz sürece inanmak mecburiyetindesizniz.
yani kangallar müstakilen Türkiye ye uluslar arası tascillidir Anadolu Çoban Köpeği olarak. İngiltere'deki çiftlik bunu yapıyor ve satıyor ise burada ben yetiştiriciyim diyen girişimcilerin ayıbı bence. sanırım siz uluslar arası otoritelerin Türkiye'deki çiftliklere safkan Kangal yetiştiriyor tescili yapılmasından bahsediyorsunuz 6*8 yavru doğuran köpekleri Safkan Sivas kangal diye tanıttığınız sürece çok beklersiniz

maybach Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön