View Single Post
Eski 08-03-2011, 21:01   #1
Zeytin agaci
Yeni üye
 
Giriş Tarihi: 15-01-2011
Şehir: Mugla
Mesajlar: 86
İngiliz Setter

Merhaba
Gecen sene yol kenarina terkedilmis bir deri bir kemik, sakat 3-4 aylik bir Ingiliz Setter'i sahiplendim. Hayvancagiz zor yürüyebiliyordu. Koca kanli yaban domuzu butlarini parcalayip pisirmeye kalkisacak kadar onu sevdim. Simdi 10 aylik ve bir firtina gibi kosuyor. Korkunc hareketli. Kakasini yaparken dahi yürüyor. Ancak arka bacaklari zayif kaldi. Yüksek yerlere cikamiyor.

Görüntü olarak da arka bacaklarin zayifligi bariz. Sürekli oyun istiyor. Olaganüstü duygusal. Pencerelere cikip, kapilari tirmalayip beni disari cagiriyor. Sürekli sevilmek istiyor. Eline ne gecerse disleriyle paramparca ediyor. Cam agacindan masa ve sandalyeleri de kemirdiginden iceri almak zorunda kaldim. Kapi ve pencereleri de kemiriyor. Sürekli yemesine ragmen cok zayif. Evden bahce kapisina kadar temiz varamiyorum. Kapida görür görmez üstüme sicriyor/tirmaniyor/sariliyor. Bu güzel arkadasla karsilastigimda, ben de hic tanimadigim yeni bir yerde yeni bir baslangic yapmak üzereydim. Dogal olarak cok hazirliksiz yakalandim ve ona ihtiyaci olan vakti ayiramadim.

Köpek egitimi ile ilgili bir kitapta okuduguma göre, özellikle bahcede belirli bir yere kaka yapmasi icin onunla ayni yere gidip 5 dakika orda basinda durup onu seviyorum. Ancak ordan ayrilir ayrilmaz yine rastgele kakasini yapiyor. Bu güzel hayvani egitmede cok mu gec kaldim?


Düzenleyen Zeytin agaci : 08-03-2011 saat 21:22 Neden: Köpegim bahceye diktigim fidanlari ve cicekleri de parcaliyor. Ayrica gelen gecen herkesten ilgi bekliyor.
Zeytin agaci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön