View Single Post
Eski 14-02-2011, 19:42   #559
akinselcuk
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-11-2008
Şehir: Konya
Mesajlar: 731
Herkese çok teşekkür ederim.

Sayın Seazone, haklısınız su ile suntayı yanyana getirmek uygun değil. Ama ben genellikle elimin altındaki malzemeyi kullanmak zorunda kalıyorum. Bu tahta dolap elimin altındaydı, suya dayanıklı ne bulurum diye depoyu çok araştırdım uygun bir şeyler bulamayınca sonunda yapmamaktan iyidir diyerek bu dolabı kullandım. Benim çarşı pazar malzeme alabilmem inanın çok zor. Zaman yetmiyor, sürekli araba yok vs. Aslında polikarbon levhanın 6 metresi 130 lira 1,5 metre eninde hep ondan düşünmüştüm ama gidemedim.


Sayın Sarıcan,

Valla ben şaka diye okudum ama herhalde gerçek. Arpa çimi suyu ! Bir araştırayım. : )

Sayın Katsu, Delimus ve Malbman size de çok teşekkürler. Bu sitede insanın her an fıça yeme ihtimalide olduğundan övgüleriniz ne kadar kıymetli tahmin edemezsiniz. Valla çok sağolun. : )

Büyüme evrelerini de görüntülerim ama beni çok şaşırtan bir gelişme olarak arpalar çok yavaş gelişti. 4-5 günde hepsinin filizini görmem gerekirdi ama hala çim çıkarmamış arpalar var. Sanki 23 derece biraz fazla geldi gibi bir hissiyata kapıldım. Bu akşam dolabın kapağını açık bıraktım. İçine de min-max termometresi koydum. Ortam sıcaklığı 18-19 derece falan olur diye umuyorum. Bunu ancak yarın öğrenebilirim. Ya arpamızda bir problem var ya da baştan fazla sıcak geldi.

akinselcuk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön