Domatesin içerisindeki çekirdeklerinde siyahlıllar var....
Arkadaşlar ticari seramda şu anda domatesler kızarmaya başladı fakat başlıktada dediğim gibi domatesi kestiğiniz zaman çekirdeklerinde siyahlıklar var.....
Daha önce böyle bişey ile karşılaşan arkadaşlar varmı?
ziraatci arkadaş bakteri türü bişey olduğunu söyledi ve bakirli ilaç kullanmamız gerektiğini söyledi.....
Ve bu gün itibarı ile 4500 m2 seraya 100 l/150ml dozunda bakır içerikli Kendal te uygulaması yaptık.....
Böyle bişey ile karşılaşan var ise önerilerede açığız arkadaşlar.....
Cevaplarınızi bekliyoruz kalın sağlıcakla......
Düzenleyen antalyakas : 10-02-2011 saat 19:26
Neden: Eksik metin
|