Konu: Kuru dolma
View Single Post
Eski 25-01-2011, 11:47   #15
üzüm
Ağaç Dostu
 
üzüm's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2007
Şehir: Sarıcakaya/Eskişehir
Mesajlar: 1,606
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hassoman Mesajı Göster
Sirkeyi hemen hemen her yemekte (tatlılar dışında) kullanırım. Dolma içinde fazla gevşetmeyecek kadar, hani "aldığı kadar" derler ya o kadar koyuyorum. Geri kalanını ise dolmaları tencereye dizdikten sonra su ve yağın içine koyuyorum. Bilmiyorum ama tat vermesinin dışında sebzeleri diri tutuyor gibi...
Şöyle bir düşündümde çılbır haricinde pişen yemeklerde hiç sirke kullanmıyormuşum. Damak zevkinize güvenerek deneyeceğim. Elinize, dilinize sağlık.

üzüm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön