View Single Post
Eski 22-01-2011, 09:56   #12
yigit666
Ağaç Dostu
 
yigit666's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-06-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 545
boyos ile birlikte servis edilen, haşlanmış yumurta (uevos roşoş) tarifi

10 tane yumurta
kuru soğan kabukları
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı tepeleme kahve
1 çay kaşığı silme karabiber
su

yapılışı:
derince bir çelik tencerenin içine kuru soğan kabukları konularak ,üzerine yumurtalar dizilir ,diğer malzemeler eklenip üzerini örtecek kadar su ilave edilip , kısık ateşte 3 -4 saat pişirilir , bu tarife göre bütün malzemenin lezzeti yumurtalara geçer .


Düzenleyen yigit666 : 03-02-2011 saat 20:10
yigit666 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön