View Single Post
Eski 07-01-2011, 16:50   #356
Zeytinlibahçe
Ağaç Dostu
 
Zeytinlibahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-07-2009
Şehir: İzmir Zeytinlibahce/Aliaga
Mesajlar: 809
Sn ahmt

Öncelikle geçmiş olsun, bu arada hastalığınız, size yaşamla ilgili çok değerli dünya görüşleri kazandırmıştır.

Laktik asitle yapılan salamurada minimum tuz olduğu doğru fakat bu oran da sizin için yeterli olurmu bilmem. Bizim salamuradaki zeytinler olduğunda numune gönderirim, tamam derseniz devamı gelir.

Yanlızca su ile yapılan, kısa sürede tadlanan fakat fazla dayanmayan zeytin işlemesi size daha uygun olabilir. Deep freez de bekletip kendiniz istediğiniz kadarını bittikçe tadlandırırsınız, sanırım bu yöntem size çok daha uygun.

Zeytinlibahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön