Konu: Oklu kirpi
View Single Post
Eski 01-01-2011, 00:13   #3
37yasin
Yeni Üye
 
37yasin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-05-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 6
Red face

Ömer Bey, yeni yılınız kutlu olsun. Açtığım bu konuda yazdıklarınız için ve arkadaşlık isteğimi reddetmediğiniz için size teşekkür ederim. Bahsettiğiniz gözlemleri bulup benimle paylaşırsanız çok iyi olur.

Bu arada sizi de oluşumumuza bekliyoruz. TRAKUS, TRAMEM VE TRAKEL. Sırasıyla Türkiye'nin kuşları, memelileri ve kelebeklerinin tanıtıldığı sitelerimize üyeliğinizi ve katkılarınızı beklemekteyiz.

Verdiğiniz linkteki yazınızı okudum. Çok güzel anlatmışsınız. Sizden bir ricam var. Bundan sonra açtığınız forum konularında fotoğraf örneği verirken sitelerimizden yararlanmanız. Çünkü bu sitelerde sadece Türkiye'de Türk Yaban-Hayatı Fotoğrafçıları tarafından çekilmiş ve Araştırmacılar tarafından onaylanmış kendi fotoğraflarımız var. Tamamen yerli malı anlayacağınız. Bu ülkemiz için çok önemli. Daha önce kendi ülkemizdeki türlerin fotoğraflarını Türk olmayan araştırmacılardan ve sitelerden kaynak göstererek alıyorduk. Artık bizde de yaban-hayatı fotoğrafçılığı bir hobi olmaktan öteye geçiyor ve bir tutkuya dönüşüyor.

Her şey için teşekkürler. Hayırlı geceler.

37yasin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön