View Single Post
Eski 21-12-2010, 01:00   #216
bayindirmevki
Ağaç Dostu
 
bayindirmevki's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-07-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 442
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Böyle durumlar, her alanda olduğu gibi provokasyon ortamlarını da hazırlar. Nitekim (bana göre) öyle de oldu. Konuya en azından kavram olarak vakıf katılımcılar ise provokasyonu gördükleri halde, sınır çekip tartışmayı sağduyu çerçevesinde tutmaya pek gönüllü olmadılar maalesef.

Provokasyon, proje sahibince projenin bu merhalesinde kullanılmasına karar verilmiş ürünü bir şekilde sevmeyen, şirketini de sevmeyen, genel olarak ve zaten firmaları da sevmeyen bir söylem etrafında yeşerdi. Üstüne gidildiğinde ise aslında söylenebilecek bir şeyin olmadığı anlaşıldı. Burası işin üzücü kısmıydı.

Sayın Meyvelitepe,

Yazınızın bütünü için de sadece beni hedef göstererek olayı kişisel sorun haline getirmiyor musunuz?. Bu yorumunuzla polemiğe kapı açıp sonra da beni bunla suçluyorsunuz. Biraz dürüst olun. Her seferinde size aynı şeyleri izah etmek zorunda kalıyorum.

Bir gezi ertesi yaptığım kişisel yoruma, firma sahibinin saldırgan ve tehditkar yanıtları bende antipati oluşturmuşsa bu suç mu? Saldıranı bırakıp saldırıya uğrayanı "bu adam bana saldırdı, sevmedim" dedi diye suçluyorsunuz. Firma sahibinin saldırgan tutumu nedeniyle "ürüne sıcak bakmıyorum" dediğim için de suçluyum. Firmaları sevenlere laf yok da sevmeyince suçmuş gibi birde ordan almışsınız. Olayın gelişim sırasını da kendi görmek istediğiniz gibi dizmişsiniz. öz de bu değildi "agaçlar.net'in firmalar ile iş birliğinin sonuçlarıydı." Özü destekleyecek olayları özün kendisi gibi, kendi görmek istediğiniz gibi yazmışsınız. Önerimin içinde cevapta varken. Sizin tabirinizle "üstüme gidilmişte bir şey çıkmamış" Gözünüzün önündeki cevabı görmek istemeyip de kendi çıkarımladığınız sorulara ne dememi bekliyordunuz? Pes... Üstüme gittiğinizi de itiraf etmişsiniz.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Doğasever ile Emektar aynı kişi olsa ne olur, olmasa ne olur (şahsi düşüncem). Bakın #200 nolu mesaja, o türden bir polemiğin kime ne faydası var.
Gibi bir mantık kuran insana ne yazsam boşuna.Gerçeği aramak polemik, amaç gerçek olmuşsa yapacağım bir şey yok.


Düzenleyen bayindirmevki : 21-12-2010 saat 01:43 Neden: ek yazı
bayindirmevki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön